Web Analytics Made Easy - Statcounter

به راستی که نوکری برای علی(ع) و خاندانش از پادشاهی بر این جهان لذت بخش‌تر است. کجا دیده است دنیا چنین دلدادگی و شوری به جز در حریم اهل بیت پیامبر؟ ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شور خاصی در شهر به راه افتاده، هر سو که می‌نگری دسته‌های دلدادگان درحال شادمانی‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوباره حبِ آل محمد(ص) در شهر شوری دیگر به راه انداخته است. وقت اذان مغرب به مسجد الغدیر می‌رسم. دسته‌های نمازگزاران را می‌بینم، قطعا امشب در نمازهایشان شکر می‌کنند خدایی که صاحبان این شب بزرگ را آفرید. چند متر پایین‌تر مسجد، مقصد اصلی است؛ به سوی آنجا حرکت می‌کنم.

از دور جمعیت بسیاری را می‌بینیم؛ محل پخت ضیافت علوی انگار به پایگاهی برای عرض ارادت به امام اول برای شاهی بر مسلمین جهان تبدیل شده است. هرکس به نحوی درحال ابراز عشق و علاقه به صاحب غدیر است. وارد محوطه معین شده پخت می‌شوم. حس عجیبی درونم شکل می‌گرد؛ مجموعه‌ای از غرور، شور و اظهار عجز در برابر ساحت آسمانی امام‌مان. همیشه در ذهنم روزهای تاسوعا و عاشورا نقطه اشتراک تمام شیعیان عالم بود، دو روز عظیمی که همه شیعیان یک احساس در دل‌هایشان می‌جوشد. امشب برایم همان شور تداعی شد، همان عظمت؛ اما با این تفاوت که آن شور عزاست و این شور شادی. آری، شیعه همین است. با شادی علی(ع) و آل علی(ع) مسرور است و از غم‌‍شان محزون.

لحظه‌ای که وارد محوطه محل پخت ضیافت علوی شدم، عظمت غدیر را تا حدودی درک کردم و فهمیدم اولین نقطه اشتراک تمام شیعیان جهان غدیر است. با غدیر است که شیعه در جست و جوی حقیقت می‌رود، با غدیر است که در دل کودک تا جوان‌مان عشق حسین(ع) می‌روید و می‌جوشد و روضه‌های محرممان پا می‌گیرد. و مگر غدیر حقیقتی به جز علی بود؟ و مگر غدیر حقیقتی به جز فرزندان علی داشت؟ پیامی به جز شهنشاهی والیان اصلی این جهان داشت؟

عضو مجلس خبرگان: حمایت مردم از «امامت» اسلام و غدیر را زنده نگه‌ داشته استخراسان شمالی| بازسازی واقعه غدیر خم در شیروان به روایت تصاویرشب عید غدیر در حرم حضرت معصومه(س) به روایت تصویر

سر بالا می‌گیرم. نوجوان، جوان و پیر فرقی ندارد. همه کنار هم مشغول خدمت‌اند. توی دلم برای این عاشقی خدا را هزار بار شکر می‌کنم. احساس می‌کنم که از عالم زر، پیش از هست بودنمان بر روی زمین عشق آل الله بر روی دل این جماعت حک شده است اگر نه آدمی آنقدر بر روی زمین وقت کافی برای این دلدادگی ندارد.

ساعت23:30 دقیقه شب را نشان می‌دهد، هنوز همان شور برقرار است و از آن چیزی کاسته نشده. آن سوی محوطه جشنی برای اهالی محله آخر آسفالت برگزار است. صدای دست حضار از خوشحالی این شب بزرگ می‎رسد. بچه‌ها اطراف محوطه را پر کرده‌اند و با خواهش و تقلا سعی می‌کنند برای کمک وارد شوند تا آن‌ها هم نمک پرورده علی ابن ابی طالب شوند. طباخ‌ها درحال آبکشی برنج‌ها برای شفای مریضان دعا می‌کنند؛ کیست که نداند یک دانه برنجی که به نام این خاندان پخته شود هزار درد را معجزه می‌کند؟

 از ته قلبم دلم می‌خواهد امشب تمام نشود، دوست دارم زمان به کندی بگذرد. آنقدر کند که تمام عمرم به تماشای این خدمت و عاشقی بنشینم. چشم بر نمی‌دارم. اگر بگویم پلک نمی‌زنم هم اغراق نیست. کجایند دشمنان خاندان پیامبر تا این شور را ببینند، این عشق، این خیل دلدادگان را؟ کجایند تا بشنوند لبیک‌های یاعلی این مردم را برای تنها امیرشان. قطعا اگر دل‌هایشان کور سویی از حقیقت می‌جست به سوی نام بلند مرتبه علی(ع) کشیده می‌شدند و لبیک گویان جواز بهشت را به نام‌شان می‌کردند اما کسی که خود چشم فرو می‌بندد هرگز به سوی تنها راه مستقیم یعنی ولایت هدایت نخواهد شد.

مردی دف نواز میان آشپزها می‌آید، این‌بار شادی محوطه پخت ضیافت علوی را را مملو و هرکسی از سهم خودش او را یاری می‌کند. اکنون ساعت از نیمه شب گذشته است. برای شام سراغ ما می‌آیند، همراه با دوستان رسانه‌ایی به یکی از خانه‎های محله آخر آسفالت برای صرف شام می‌روم. سفره‌های کوتاه و بلند شام به انتظار خادمین ولی و وصی‌مان در سرتاسر خانه پهن شده‌اند. در دل از خودم می‌پرسم تعبیرعشق چیست؟ تفسیر اخلاص چیست؟ چه چیزی به جز عشق است که می‌گذارد در این گرمای بی‌رحم مرداد ماه صبورانه تمام داشته‌هایت را در طبق اخلاص برای کسانی که هرگز آن‌ها را نمی‌شناسی عرضه کنی؟ پاسخی نمی‌یابم. می‌گویند لازمه‎‌ نشان دادن عشق به کسی یا چیزی از خودگذشتگی است، باید برای او از تمام تعلقاتمان بگذریم، فرقی ندارد کدام دسته از تعلقات است. مادی یا معنوی. حالا اینجا در زیر آسمان شهری بزرگ در کوچه‌ایی که نامش را نیز نمی‌دانم برای ابراز عشق به مولا امیرالمومنین از وابستگی‌های مادی‌شان(خانه) می‌گذرند؛ درست مثل آب خوردن.

حالا چشم شب خفته است و نور خورشید همه جا را روشن کرده. ساعت8 صبح است. 250 هزار پرس غذا پخته شد و خدام ضیافت علوی درحال بسته بندی غذاها هستند. مردم اطراف محوطه پخت را فراگرفته و منتظر هستند. این غذا غذای معمولی نیست. درحین پخت بارها نام امیرالمومنین(ع) تکرار شده، دست‌هایی آن را پخته‌اند که دل‌های صاحبانشان به جز مهر علی(ع) و خاندانش پناهی ندارند.

و ما می‌خواهیم بر بر مستضعفان زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان روی زمین قرار دهیم. قصص5
آن روز که نبی خدا(ص) در چنین روزی دست مبارک پسر عمویش را به عنوان ولی، وصی و جانشین خود میان جمعیت بالا برد شور این روزها را میان جهانیان پیش بینی کرده بود. روزهایی که مردم مردم جهان در گوشه و کنار عالم هستی نام مبارک اهل بیتش را برای روشنی بخشی به زندگی‌شان نصب می‌کنند. روزهایی که اشهد ان علی ولی الله سندی بر حقانیت نمازها می‌شود.

حالا ظرف‌ها آماده است. کم کم توزیع آغاز شده و تلاش‌های شبانه روزی خدام پیش و پس از تدارک این ضیافت به مقصود رسیده است. مردم ظرف‌ها را گرفته و به سوی خانه‌های خود روانه می‌شوند؛ امروز در خوزستان دوباره بوی عطر غذایی آغشته با نام آل الله در خانه‎ها پیچیده است و باز هم نمک گیر این خاندان می‌شویم.

 به راستی که نوکری برای علی(ع) و خاندانش از پادشاهی بر این جهان لذت بخش‌تر است. کجا دیده است دنیا چنین دلدادگی و شوری به جز در حریم اهل بیت (ع).

انتهای پیام/ ع

گزارش از زینب مرزوقی

R41468/P1494/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۳۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر موسوی با اشاره به برگزاری جشنواره روایان غدیر اظهار کرد: به همت کانون استان قزوین در اردیبهشت ۱۴۰۳ دومین فراخوان جشنواره استانی راویان غدیر با موضوع مدح و منقبت حضرت علی (ع) و واقعه تاریخی غدیر منتشر شد.

وی با اشاره به قالب آثار ارسالی اظهار کرد: قالب آثار این جشنواره مداحی، شعرخوانی و سرود است و دو گروه سنی ۷ تا ۱۲ و ۱۳ تا ۱۷ سال مخاطب آن هستند.

وی افزود: مهلت ارسال آثار تا ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ تعیین شده و زمان برگزاری آئین اختتامیه چهارم تیر خواهد بود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت و فضائل حضرت علی (ع)، فرهنگ عمیق و اهداف واقعه غدیرخم، ترویج فرهنگ علوی و تولید آثار در این زمینه از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان می‌توانند فیلم آثار خود را در پیام‌رسان شاد با شماره ۰۹۹۱۹۷۲۷۵۱۳ ارسال کنند.

موسوی با اشاره به شرایط ارسال اثر به این جشنواره تاکید کرد: مدت زمان فیلم حداقل سه و حداکثر پنج دقیقه باشد و مشخصات فردی در آن قید شود، فیلم‌برداری به صورت افقی، در نمای باز و بدون حرکت دوربین انجام شود.

وی با بیان اینکه آثار با فرمت mp۴ و حداکثر حجم ۱۶ مگابایت باشد، اضافه کرد: در بخش شعرخوانی شرکت کنندگان می‌توانند آثار شاعران مطرح کشور را به صورت دکلمه اجرا و برای جشنواره بفرستند، در این بخش شرکت کنندگان باید اثر را از حفظ داشته باشند.

وی در پایان یادآور شد: اجرای سرود باید به صورت زنده، در گروه‌های جداگانه دختر و پسر حداکثر با ۱۵ نفر انجام شود و حضور از هر دو پایه سنی در گروه سرود امکان‌پذیر است.

کد خبر 6096853

دیگر خبرها

  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»