Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گفته محمدحسین صادقی تهیه کننده عرصه انیمیشن، نام انیمیشن سینمایی «من و فرشته» ساخته عباس عسگری به «لوپ تو» تغییر پیدا کرد.

 محمدحسین صادقی تهیه کننده آثار انیمیشن در گفتگو با امتداد نیوز درباره آخرین وضعیت ساخت انیمیشن سینمایی «من و فرشته» به کارگردانی عباس عسگری گفت: نام این فیلم سینمایی به «لوپ تو» تغییر نام داد زیرا در گویش کرمانی به اسباب بازی های دست ساز گفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو ما برای زنده نگه داشتن کلمه های ریشه دار و این فرهنگ نام فیلم را به «لوپ تو» تغییر دادیم ضمن اینکه این کلمه در این فیلم سینمایی کاربرد داستانی دارد و در داستان تکرار می شود.

وی درباره آخرین وضعیت این اثر گفت: در حال حاضر آخرین مراحل فنی این فیلم سینمایی سپری می شود به طوری که تنها کارهای رندِر و نورپردازی «لوپ تو» باقی مانده است و تا بهار ۹۷ به طور کامل آماده نمایش می شود این را هم باید بگویم که به تازگی مرکز مطالعات و تولیدات تلویزیون و انیمیشن حوزه هنری در بخشی از این اثر مشارکت کرده است و در واقع شریک «لوپ تو» محسوب می شود.

صادقی اظهار کرد: هنوز با هیچ شرکت پخشی برای اکران این اثر قرارداد نبسته ایم اما با توجه به مشارکت حوزه هنری ممکن است پخش «لوپ تو» به عهده حوزه هنری باشد نکته دیگری که وجود دارد این است که ما در نظر داریم «لوپ تو» را در فصل پاییز که همزمان با بازگشایی مدارس است به نمایش بگذاریم.

وی در پایان گفت: در حال حاضر نیز مشغول بررسی چند فیلمنامه انیمیشن سینمایی هستیم اما هنوز درباره آنها به قطعیت نرسیده ایم.

«لوپ تو» تولید استان کرمان یک اثر طنز و مفرح برای مخاطبان کودک و نوجوان است.

این اثر ۹۰ دقیقه ای برای کودکان ۱۰ سال به بالا تهیه می شود اما موضوع آن به گونه ای است که بزرگسالان نیز می توانند با آن ارتباط برقرار کنند.

عکس کنار خبر مربوط به مرحله طراحی کاراکترها است.

true برچسب ها : «من و فرشته» چهل درصد جان گرفت/ مذاکره با ارگان‌های دولتی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۸۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین گردهمایی رابطین خبری مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی در سراسر کشور به ریاست صفدر نیازی شهرکی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

وی با بیان اینکه تغییر اقلیم یک مساله مهم در کشور است، گفت: تغییر اقلیم یک چالش بزرگ در بخش کشاورزی محسوب می‌شود که نمونه آن بارش‌های نامناسب در برخی از استان‌ها و آسیب محصولات کشاورزی است.

نیازی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های ما تغییر کاربری شوری و کیفیت نامناسب خاک‌های کشور است؛ همچنین سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های آب و خاک از دغدغه‌های این معاونت است.

وی بر انتقال بیش از پیش یافته‌های علمی به مزرعه تاکید کرد و گفت: اختلاف میزان تولید کشاورزان پیشرو تا متوسط عملکرد کشور همچنان بسیار بالا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در رابطه با هوشمندسازی آبیاری عنوان کرد: سامانه‌های آبیاری هوشمند باید جایگزین سامانه‌های فعلی شود و باید مطابق با دنیا و به روز پیش برویم.

وی افزود: خدمات فنی و مهندسی و الکترومکانیک‌ها را به ۱۹ کشور صادر می‌کنیم که شامل عراق، ارمنستان و ازبکستان می‌شود.

نیازی با بیان این که ۱۶۸ ایستگاه پمپاژ نیمه‌کاره داریم که برای تکمیل آن به ۳,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اظهار امیدواری کرد؛ این پروژه‌ها را با مشارکت مردمی به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی با اذن مقام معظم رهبری به پروژه شبکه‌های آبیاری غرب و شمال غرب اختصاص داده شده و امسال هم به فرمان ایشان یک میلیارد دلار اختصاص خواهد یافت.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که خاک برای کشور بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: قانون خاک با آئین‌نامه ۳۱ ماده‌ای تدوین شده است، همچنین دفتر خاک باید در تمام استان‌ها تشکیل شود؛ پروژه‌های آب و خاک باید مکان‌محور شده و به سیستم GIS مجهز شود.

نیازی تاکید کرد: ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است لذا باید در تولید محتوا قوی‌تر و پاسخ‌گوتر باشیم.

کد خبر 6098322

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • رمان «تو خواب میکائیل هستی» رونمایی می‌شود
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • نویسنده فیلم سینمایی فسیل : دستمزدم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است